Om Klubben

Aars Brydeklub er en klub hvor vi gør meget ud af at få alle med. Ingen i klubben kommer til at blive holdt udenfor. I klubben lægger vi vægt på nærvær og sammenhold. Der er altid kaffe på kanden til forældrene under træningen og frisk frugt til børnene efter træningen.

Selv om vi er en klub hvor der er plads til alle børn, er der også plads til børn der har talent og tør sige det højt. Vi har et godt samarbejde med Danmarks Brydeforbund hvor vi ofte sender vores elitebrydere på træningslejre i forbundets udviklingstrup. Elitebryderne deltager også til større internationale brydestævner både i Danmark, Sverige og Holland.

For bryderne i mellemklassen er der stævner i Danmark både for øvede og nybegyndere. Man skal ikke dyrke brydning ret længe for at man kan deltage i nybegynderstævnerne i Nordjylland. Har man ikke lyst til konkurrence er det stadig muligt at deltage i den daglige træning hvor vi lægger vægt på motorik, balance, teknik og kondition. Vi læner os meget op af Danmarks Brydeforbunds motorikmærke serie, hvor børnene testes og når de er klar får de lov til at tage mærkerne. Aars Brydeklub har plads til alle, men også plads til at skille sig ud.